Započnite snažni suodnos između kvalitete našega treninga i količine zabave koju ćete imate.

OD POČETNIKA DO DIVEMASTERA,
MARINE SPORT DC IMA SVE ŠTO TREBATE.

Ispod možete pronaći popis tečajeva koje nudi Marine Sport sa njihovom specifikacijom.

Za Vašu osobnu sigurnost, svi budući ronioci moraju ispuniti medicinsku izjavu prije početka tečaja. To se također odnosi na probno ronjenje "Try Scuba Diving". Ako se nijedan od navedenih uvjeta u medicinskom obrascu ne odnosi na Vas, potpisujete se i spremni ste za početak svoje ronilačke avanture. Ako bilo koji od njih utječe na vas, kao sigurnosna mjera, treba vas pregledati ovlašteni liječnik za ronjenje. Medicinski obrazac mora biti potpisan sa strane liječnika koji potvrđuje da ste sposobni za ronjenje, datiran u posljednjih 6 mjeseci.

Preuzmite medicinski obrazac.

TEČAJEVI

SSI materijali za obuku i program online obuke dizajnirani su da naučite teoriju kod kuće ili gdje god željeli u svoje vrijeme i sa vlastitim ritmom. Online teoriju možete završiti kad se prijavite za SSI online trening.


MOGUĆNOSTI

DIVE GUIDE/DIVE MASTER INTERNSHIP

Postanite ronilački vodič 'diveguide' dok uživate u suncu i zabavi u Mošćeničkoj Dragi.

Stažiranje za ronilačkog vodiča omogućuje vam da postignete svoj cilj bez ulaganja velikih financijskih sredstava. Kao početnik 'intern' u ronilačkom centru bit će Vam dodijeljeni zadatci sa strane menadžera u zamjenu za sve treninge i zarone.

U cijenu uključena su sva ronjenja sa kopna i broda, treninzi i teorija, koji su neophodni za ispunjavanje uvjeta dobivanja certifikata.